Distribuie erori.ro pe Distribuie pe Facebook Distribuie in cercurile Google+

mausul eroare 43

3 0

mausul blocat eroare cod 43

La erorile raportate pe viitor va rugam sa completati mai multe detalii, astfel putand sa va ajutam cu solutii mai clare la situatiile intampinate. In cazul de fata ati fi putut sa ne dati detalii legate de sistemul de operare (Windows, Linux, iOS), model adăugat de Matei Mihai Duminică, 07 Aprilie 2013 la 08:31:04 PM
Poţi adăuga text **îngroşat**, *italic*, `sursă de cod` şi link-uri <http://www.erori.ro/>
Vrei să afli mai multe despre editarea comentariilor? Vezi secţiunea de ajutor editarea comentariilor
1 soluţie
1

Eroarea 43 la Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008, Windows Server 2012 sau Windows Vista apare in momentul in care sistemul de operare nu recunoaste un anumit dispozitiv sau driver-ul dispozitivului nu mai functioneaza cum trebuie. In cazul tau, fiind vorba de mouse, poti incerca urmatorii pasi:

  1. Deschide Device Manager
  • click pe Start;
  • click in casuta Search programs and files, si apoi scrie Device Manager. Iti va aparea o lista cu toate programele care se potrivesc cautarii tale;
  • click pe Device Manager.
  1. Localizeaza dispozitivul care nu functioneaza corect (aceste dispozitive au in partea stanga un semn galben de atentionare), apasa click dreapta si apoi Uninstall. Cand apare mesajul de atentionare ca vrei sa dezinstalezi un dispozitiv din calculator, da-i click pe OK. Device manager va dezinstala acel dispozitiv.

  2. Scoate mouse-ul din USB si da restart la calculator;

  3. Dupa ce s-a restartat calculatorul, baga din nou mouse-ul si asteapta pana cand sistemul de operare gaseste driver-ul necesar pentru ca mouse-ul sa functioneze corect;
  4. Daca sistemul de operare nu gaseste driver-ul necesar functionarii mouse-ului, intra pe site-ul oficial al producatorului mouse-ului pe care il ai si downloadeaza driver-ul corespunzator mouse-ului tau.
  5. Instaleaza driver-ul potrivit si da-i din nou restart la calculator.
  6. Daca nici in aceasta situatia problema nu este solutionata, incearca sa schimbi USB-ul, pentru ca este posibil sa fie o problema de la placa de baza, sau incearca sa folosesti un alt mouse sa vezi daca nu cumva mouse-ul vechi nu este stricat.
adăugat de Matei Mihai Duminică, 07 Aprilie 2013 la 06:51:01 PM
Poţi adăuga text **îngroşat**, *italic*, `sursă de cod` şi link-uri <http://www.erori.ro/>
Vrei să afli mai multe despre editarea comentariilor? Vezi secţiunea de ajutor editarea comentariilor

Știi pe cineva care ar putea da o soluție acestei erori? Distribuie această eroare pe Facebook, Google+ sau postează un link pe site-ul tău.

Autentifică-te pentru a adăuga o soluție
Vrei să afli cum poţi edita conţinutul cu Markdown? Citeşte mai multe la secţiunea editare cu Markdown
Previzualizare
Renunță
x